Adidas Superstar!

Al lange tijd was ik op zoek naar nieuwe schoenen. Schoenen die makkelijk te combineren zijn en natuurlijk die lekker zitten. Na lange tijd zoeken heb ik toch echt nieuwe schoenen kunnen vinden, adidas superstar!

Ein-de-lijk nieuwe schoenen. Ik twijfelde heel erg of ik ze moest nemen omdat ik er heel veel mensen op zag lopen maar ben toch heel blij dat ik ze heb genomen. Ze zitten erg lekker en wat het leuke aan deze schoenen is, is dat je ze gemakkelijk kunt combineren met alles door de wit met zwarte kleuren.
Zo heb ik hier ook verschillende outfits bij kunnen maken. En zijn ze voor verschillende gelegenheden goed geschikt.
De schoenen lopen erg lekker het enige nadeel bij adidas superstar is, dat ze geen hele maten hebben alleen vanaf 38. Dus als je 37 hebt moet je of 36 1/3 nemen of 37 1/3 dat vind ik zelf het enige nadeel. Doordat er geen hele maten zijn heb ik er zelf zooltjes in gedaan waardoor ze goed zitten. 
Verder ben ik hartstikke tevreden met mijn aankoop. Ik raad ze zeker aan om ze te kopen als je nieuwe schoenen wilt maar geen flauw idee hebt welke. 

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze adidas schoenen vinden, laat een reactie achter met jou mening!

Jas (zara), T-shirt (hm), Broek (zara), Schoenen (adidas)

0 Reacties