Een middag avontuur met Annalies!Te dik ingevulde wenkbrauwen, domme acties en de slappe lach. Een middag foto's maken met Annalies nog maar zacht uitgedrukt. Na dat ik 100x in de spiegel gekeken heb of mijn make up nog goed zat, 50 keer heb gekeken of mijn haar nog goed zat en 25 verschillende outfits te hebben aan en uit getrokkken was ik ook echt een keertje klaar om foto's te gaan maken.
Een tijdje terug was ik foto's gaan maken met Annalies.
Máár wie is Annalies?
Annalies is 1 van mijn beste vriendinnen, 1 probleem, wij zijn nooit serieus. Met je ene beste vriendin kan je goed praten en met de andere lekker winkelen maar de vriendschap tussen Annalies en mij gaat niemand ooit begrijpen. Annalies heeft zelf ook een blog, instagram, twitter en een youtube account ik zet de link hieronder.Nadat Annalies een uur lang illegaal in mijn school aan het wachten was op mij was ik toch echt eindelijk uit. Wij lopen naar huis en het duurde niet lang of we waren al spastische snapchats aan het maken. Toen kwam ik met het geniale idee, wat ik dacht dat het was, om Annalies haar wenkbrauwen te gaan bij tekenen. Nadat ik Annalies had kunnen overhalen om haar wenkbrauwen bij te tekenen, die eigenlijk veelste donker zijn om bij te tekenen, was het al geen succes terwijl ik er nog geen vinger vuil aan had gemaakt.
Ik heb 10 min lang tegen Annalies lopen lulllen 'Wauw je wenkrbauwen zijn echt mooi' en 'Omg jij moet het echt vaker doen.' Annalies kon haar alleen niets uitbrengen toen zelf ook echt uiteindelijk haar wenkbrauwen in de spiegel aan het bewonderen was. Ondertussen lag ik gierend en gillend op de grond van het lachen. Uiteindelijk heeft ze het toch ervan af gehaald en tekende ik zelf nog mijn wenkbrauwen bij.
Ze waren uiteindelijk ook een beetje dramatisch geworden maar volgens Annalies zaten ze goed, ik ben er onlangs achter gekomen dat ze dat zei om mij terug te pakken.. 

Uiteindelijk zijn we foto's gaan maken. Het was een warme maar mooie midddag.
We liepen maar een beetje rond te slonzen maar vonden toch uiteindelijk een relevante plek om foto's te maken. Nadat ik de discussie te hebben gewoon van wie als eerst moest staan, zijn de foto's erg leuk geworden. Ik had een leuke middag en veel gelachen! De gemaakte foto's staan allemaal op mijn instagram (@formidablezoe) en op Annalies haar instagram (@pliese) maar voor het gemak zet ik er hieronder ook foto's.
Ik ben benieuwd wat jullie van de foto's vinden die door Annalies zijn gemaakt.
Mijn outfit die ik aan had: Bomberjack (primark), T-shirt (zara), Rok (zara), Schoenen (clarks) en Hoed (hm)
Annalies haar outfit: Jurkje (h&m), schoenen (sascha) en Jas (only)Youtube:  
Instagram: @pliese & @annaliesnails
Twitter: @pliese
Blog: http://www.annaliesnails.nl


           


                           0 Reacties