Maak kennis met ... Beastboysclub!

Maandag 25 mei ben ik een dagje foto's gaan maken met de beastboysclub.
De beastboysclub bestaat uit jonge jongens uit Almere die wat meer willen doen op het gebied van muziek maken. Met van links naar rechts: YungOne (Youri), Mysticflavour (Tristan), leafs (Jahmil) en DeanMekachi (Sydney).


Maar goed, de beastboys, wie zijn ze?
Beastboysclub bestaat uit 4 jongens. Ze zijn druk bezig met het maken van muziek. Ze zijn sinds kort serieus bezig. Het begon allemaal met het freestylen op school en zijn er toen verder op in gegaan. Ze hebben grote plannen en zijn ook van plan om kleding uit te brengen ze hebben zelf al een jas ontworpen en die uiteindelijk ook echt laten maken!
Ze hebben nu ook een studio waarmee ze dus muziek beter mee kunnen opnemen en het uiteindelijk ook kunnen uitbrengen. Zelf vind ik dat ze goed op weg zijn. Ik vind het erg knap dat ze al op zo'n jonge leeftijd druk bezig zijn met hun toekomst. Ik ken de jongens zelf persoonlijk en ze zijn heel aardig en je kunt goed met ze lachen ook kun je merken dat ze erg serieus zijn in wat ze doen. Ze hebben al wat uitgebracht, ik zet de link eronder met hun instagram, twitter, soundcloud en youtube account. Nu verder over maandag!

Wij zijn maandag al vroeg begonnen.
Toen alle jongens bij elkaar waren gekomen zijn wij goed gaan nadenken over wat een geschikte locatie zou kunnen zijn. We hebben een hele wereld reis af gelegd en naar verschillende locaties geweest. Het was soms erg lastig om een goede foto te schieten omdat er verschillende ideeën zijn over hoe en wat. Alle foto's zijn gemaakt met Canon EOS 1100D. 
Ik vind het zelf een erg fijne camera. En de foto's zijn er goed gelukt. Ik vind het leuk om foto's van anderen en met andere te maken en wil het zeker vaker gaan doen met beastboys. Ik heb de foto's zo goed mogelijk gemaakt zodat zij er mee kunnen doen wat ze willen. 
Ik vind zelf dat deze erg leuk is:
Mysticflavour, YungOne & DeanMekachi
Het is gemaakt door leafs met de Canon EOS 1100D 
Verder heb ik een leuke dag gehad en ik wil daar graag de jongens voor bedanken. 
Ik raad zeker aan om naar hun muziek te luisteren en ze te supporten in wat ze doen. 
Mysticflavour, Leafs, DeankMekachi & YungOne
Hieronder vind je gang van beatsboys.Instagram : @Mysticflavour, @Youriyungone, @Fxckleafs & @Deanmekachi
Twitter : @_sydneydean_,  @leafssensei, @mysticflavour & @youriyungone
             0 Reacties