Middagje met Mirella!

Donderdag 6 augustus was ik foto's gaan maken met Mirella.
Mirella is een hele goeie vriendin van mij die ik al 4 jaar ken. Helaas gaan we nu beide naar een andere school dus gaan we elkaar wel wat minder zien. Donderdag was een erg geslaagde dag. Ik ging weg van huis met hoed op mijn hoofd en ik kwam terug zonder.. wat zou er toch gebeurd zijn?
De dag begon al met het feit dat Mirella niet op tijd zou komen. Ik belde haar met dat ik al op de afgesproken plek was. Ze vroeg me met spoed om naar haar huis toe te komen. Omdat ik niet precies weet waar Mirella woont fietste ik heel ghetto met mijn telefoon 'tomtom' in mijn hand. Uiteindelijk was ik bij Mirella. Ze wist niet wat ze aan moest doen. Ze heeft misschien wel 100 verschillende outfits aan en uit gehad en uiteindelijk toch een keus kunnen maken. Ze twijfelde nog steeds met wat ze aan moest dus had ze veel kleding meegenomen.

Daar zaten we dan eindelijk op de fiets. Maar Mirella was wat vergeten.... ze was niet naar de wc geweest. ''Zoë we moeten naar de apotheek daar is een wc'' zei Mirella. Dus wij fietsten naar de apotheek Mirella snel haar ding doen en toen ze klaar was konden we eindelijk foto's gaan maken. 

We fietsten naar het park om tussen de bomen foto's te gaan maken. Het licht was goed en het was een warme dag. We hebben mooie foto's kunnen maken. 

Vervolgens gingen Mirella en ik de stad in. Even een lekkere milkshake halen bij de Mcdonalds en weer door naar de volgende locatie. De volgende locatie was het weerwater. We vonden een rustige spot om mooie foto's te schieten. Helaas betekende dit het einde van het dragen van mijn hoed. 
Mirella vroeg mij plots: ''Zoë als je hoed van je hoofd waait he, ga je er dan achterna?'' Het waaide maar een beetje dus ik ging er niet vanuit, waarop ik dus een sarcastisch antwoord gaf met: ''Daar zwem ik natuurlijk achterna.'' Nog geen 5 minuten later waaide ook echt mijn hoed van mijn hoofd. Ik kon niets uitbrengen, van binnen was ik aan het huilen van buiten was ik aan het lachen. Mirella en ik begonnen te stressen het dreef namelijk verder weg en het begon te zinken. Mirella ging snel naar mensen heen rennen met een boot om te vragen of ze mijn hoed uit het water wilden vissen maar ze waren allemaal egoïstisch. Lekker dan drijft mijn hoed in het water en niemand die het wilt pakken. 
5 minuten later... mijn hoed was gezonken.

Ondanks dat mijn hoed van mijn hoofd gewaaid is en is gezonken heb ik een erg leuke middag gehad en zeker mooie foto's geschoten.

Mirella is zelf ook druk bezig met foto's dus volg der zeker op instagram!
@mirellaatb & @mirepublic 

0 Reacties