Beastboys update!

De 4 jonge jongens uit Almere zijn goed op weg. Met hun opkomende mixtape en hun net uitgebrachte shirts zou je nu echt wel denken dat ze het zeker gaan maken in de muziek. Hun kwaliteiten in de muziek groeit en ze worden steeds bekender onder de jeugd. Zo waren ze daarom ook onder andere te zien op de 2e editie van het Lef event in Amsterdam.
Mysticflavour, Leafs, Yungone & Dean Mekachi
Zaterdag 22 augustus heb ik samen met de Beastboys een fotoshoot gehouden voor hun nieuwe shirts. Ik was dit keer zeer onder de indruk van ze. Ze zijn nu nog drukker bezig met muziek en hebben er zeker hard aangewerkt in de afgelopen zomervakantie. Ze hebben ondertussen ook een nieuwe tune op soundcloud gedropt. De link zit ik onder dit artikel.

We begonnen om 12:00 uur in de middag zodat we goed en lang de tijd hadden om ons te focussen op de foto's. We hadden geluk met het weer want er was de hele dag volop zon met een lekkere temperatuur. We hebben een hele wereldreis afgelegd voor een zeer goede locatie dus lang fietsen was het zeker waard. Het was heel erg gezellig en er was een zeer goeie vibe.
Dean Mekachi, Mysticflavour en Yungone. 

Yungone, Mysticflavour en Dean Mekachi

Zaterdag 12 september was Beastboys te zien op het Lef event. Het was hun 1e live show en ze deden het zeker goed. Er was een positive vibe en iedereen deed gezellig mee. Ze deden een aantal liedjes en het publiek ging lekker los. Zelf heb ik zeker nog wat harde foto's kunnen maken. Andere foto's kun je op de Facebook pagina 'LEF enterainment' vinden. Ik vond het een leuke ervaring om bij hun 1e live show foto's te maken. Ik heb er zeker van genoten en ben er zeker vaker te vinden.
Mysticflavour, Yungone en Dean Mekachi

Leafs

Leafs, Mysticflavour en Dean Mekachi

Bij hun optreden droegen ze hun eigen Beastboys shirt. De Beastboys zijn van plan de shirts te verkopen. De shirts zijn goed te combineren, ze zitten lekker en zijn van een goeie kwaliteit. 

Wil je op de hoogte blijven van Beastboys?
Volg ze dan zeker op twitter, instagram en soundcloud.

Instagram : @Mysticflavour, @Youriyungone, @Fxckleafs & @Deanmekachi
Twitter : @_sydneydean_,  @leafssensei, @mysticflavour & @youriyungone


0 Reacties