Maak kennis met ... YoungRubbi!

Ruben Steens, beter bekend als YoungRubbi heeft net zijn mixtape gedropt en is goed opweg. Samen met zijn broer heeft hij ook een kledinglijn. Het is zeker een jongen waar je nog meer over zult gaan horen. Dus wil jij meer weten over YoungRubbi zijn muziek en kledinglijn? Lees dan snel verder!
YoungRubbi, Ruben, is een 17 jarige jongen uit Flakkee. Op 10 jarige leeftijd schreef hij al rapteksten en was hij al druk bezig met muziek. Van zijn ouders kreeg hij steeds meer materiaal zodat hij zich verder kon ontwikkelen in de wereld van het maken van muziek.  Hij leerde zichzelf het piano spelen aan en is nooit gestopt met het maken van HipHop beats.

2 weken geleden is zijn 1e mixtape uitgekomen genaamd YOUNG. En ook de kledinglijn van zijn broer Locksthepainter (Bas). Ze checkte elkaar tijdens het ontstaan van zowel de mixtape als de kledinglijn en besloten daarom om het beide tegelijker tijd naar buiten te brengen. Zo kon de mixtape de kleding ondersteunen en de kleding de mixtape. Op die manier konden ze ook een veel grotere doelgroep bereiken. Alle rapteksten zijn door YoungRubbi zelf geschreven en hij ook een paar ft's met o.a De BeastBoysClub, MC Deadset en Kushedout. De mixtape wordt veel geluisterd op soundcloud en krijgt ook veel media aandacht.


De nummers op de mixtape gaan over verschillende onderwerpen die nu vooral in zijn leven spelen. Zoals over de liefde, zijn vrienden en de wijken waar hij zich in bevind. Zijn doel is in de picture te komen en mensen te laten zien wat hij in zich heeft.

(YoungRubbi (Ruben) & Locksthepainter (Bas)
Ik ben erg onder de indruk van zijn werk. Hij is zeker op de goeie weg naar het succes. Ik denk dat we binnenkort ook meer van hem te horen krijgen en hij laat zien wat hij nog meer in zich heeft.
Wil jij op de hoogte blijven van YoungRubbi? Volg hem dan zeker op instagram, soundcloud en youtube!

Instagram: @Youngrubbi
Soundcloud: @YoungRubbi
Youtube: @YoungRubbi

0 Reacties