Guess who's back, back again!

Jahoor! Ze zijn weer terug Rachida en Zoë. Nadat onze vriendschap een tijdje was verwaterd zijn we weer helemaal terug. En nee niet zomaar maar met dope pics. Wil jij meer weten over onze coming back? Lees dan snel verder!


Donderdag 26 november 2015 was ik om precies te zijn na 2 jaar weer samen met Rachida.
Onze vriendschap raakte verwaterd. We zaten namelijk niet bij elkaar in de klas en ook niet op hetzelfde niveau. Rachida zit op de havo en ik zat op de mavo. We trokken ons meer terug en begonnen elkaar steeds minder te spreken.

Het fijne van sommige vriendschappen is dat je niet op elkaars lip hoef te zitten en 24/7 met elkaar te praten en alsnog als je die persoon na een lange tijd spreekt het voelt alsof het gisteren was.
Ik vind het ook geen verplichting bij een vriendschap. Zolang je er maar altijd voor elkaar bent, elkaar vertrouwt en het zeker leuk met elkaar hebt als je elkaar weer ziet of spreekt zit je goed.

Hahaha nee genoeg met dat emotionele gedoe (het is niet erg om af en toe 'drake' te zijn).
We beginnen met waar het allemaal mee begon. Na een tijdje kwamen Rachida en ik weer in contact en ik ben stiekem eigenlijk alweer vergeten waar het begon. Maar vroeger waren Rachida en ik altijd al bezig met foto's maken. Dat ging toen die tijd zeer ghetto namelijk met mijn ipad mini en jeetje wat waren wij trots op die foto's!

Deze foto komt uit 2013!
Maar goed. Donderdag 26 november. We spraken af bij de Turkse man. Een plek die iedereen in Almere wel kent. We wilde bij deze shoot gaan voor een plek waar je veel verschillende dingen kunt fotograferen met alleen zonlicht. We gingen opzoek naar een parkeergarage en wilde daar naar het dak gaan. Na het zoeken vonden we een lege en wat was het daar mooi. We hadden de perfecte dag uitgekozen want het was blauwe lucht en de zon scheen waarbij wij dus verschillende effecten konden creëren met de zon.


Zoals je kunt zien kun je met een open parkeergarage en goed zonlicht heel veel. Wij hebben verschillende hoeken uitgekozen waardoor je verschillende soorten effecten kunt creëren door de zon. En ja al deze foto's zijn zonder een filtertje. Mooi he!Rachida en ik vonden dus een leegkarretje (die wij gebruikten als 'statief'). Toen kwam Rachida erachter dat er €2,- in zat. Wij dachten als we het nou even 1 2 3 'open' trappen komt het er vast wel uit. Na veel moeite kwamen wij er dus achter dat het ons even niet 1 2 3 zou lukken. We waren van plan om te gaan toen ik erachter kwam dat we het karretje ook gewoon met de lift naar beneden konden brengen en terug naar de action konden brengen. 


Zo stonden we dus in de lift een echte Sjaak en Sjaakie En om alles nog even goed af te sluiten hadden we met die €2,- lekker 2 euro knallers gehaald. Beter iets afsluiten kan natuurlijk niet anders dan even wat halen bij de Mcdonalds!

Het was zeker een geslaagde shoot. Wel mooie shots kunnen maken. En eerlijk gezegd heb ik er een hekel aan als er veel mooie foto's uitkomen. Ik ben namelijk een persoon die dan niet kan kiezen en het liefst alle 200 foto's op instagram post!
Snel weer een shoot met Rachida.

Maar wil jij meer foto's zien van de shoot?
Dan kun je ons zeker volgen op instagram.
Ook kun je de andere foto's zien op mijn flickr account (naast het kopje starpagina).

Instagram: @formidablezoe & @rachidasylvana 


0 Reacties