Aangekleed door Annalies!

Lange tijd heb ik geen artikel meer geplaatst. Ik was heel druk met school maar ik ben nu helemaal terug. Woensdag 20 januari ben ik nieuwe foto's wezen maken met Annalies. Dat is niet het enige wat ik die dag gedaan heb ik heb namelijk ook mijn haar korter geknipt wat je terug kunt zien op de foto's. Ook ga ik jullie wat vertellen over me outfit die Annalies samen heeft gesteld. Veel lees plezier!
Annalies en ik verschillen heel erg kwa kleding. Ik vind broeken leuker dan rokjes. En bij Annalies is dat precies andersom. Daarom leek het mij leuk om een keer door Annalies aangekleed te worden. 
Natuurlijk eindigde ik in een rokje hahaha ik had ook niet anders verwacht. 


Mijn outfit bestaat uit een rok van de Zara, shirtje van de Zara, en schoenen van de van Haren. 
Ik ben super blij met me rok. Ik heb hem in de sale gekocht voor €14,95 terwijl de normale prijs €30 euro was. Maar eerlijk €30 euro is wel 2 much voor een rok... hartpijn.


Omdat Annalies de outfit een beetje saai vond heeft ze grijze sokken die boven me laarsje uit komen mij laten aantrekken. Als ik eerlijk ben was ik er zelf nooit op gekomen maar eerlijk is eerlijk het maakte me outje wel wat speelser en leuker. 


Het is altijd leuk om je een keertje door iemand anders te laten kleden. Deze outfit hou ik zeker in mijn achterhoofd. Voor de rest zeer leuke dag. Vergeet Annalies zeker niet te volgen voor me outfit inspiraties!

Instagram: @formidablezoe & @pliese
Foto's by: @pliese


0 Reacties