Nike hood heuptas!

Je ziet het steeds vaker: de heuptasjes. En eerlijk gezegd ben ik er echt fan van.
Het is zo handig en je kan het super leuk dragen. Dus ben jij benieuwd wat er zo handig is aan zo'n tas? Lees dan snel verder!
Oké eerlijk is eerlijk of je vind het echt hard of je vind het gewoon 3 keer niks. Ik zelf vind het wel echt super leuk. Ik vind dat je het niet alleen leuk kan dragen maar dat het ook super handig is voor bijvoorbeeld festivals. Er kan ook niet snel iets gestolen worden dan als je bijvoorbeeld een rugtas of als je een schoudertasje draagt. Je kan dus lekker genieten en je hoeft dus niet de hele tijd op je spullen te letten.


Ik zelf heb er 1 van Nike. Ik had er eigenlijk al 1 maar die vond ik eerlijk gezegd niet zo heel leuk. Het was grijs en een beetje oud. Eigenlijk wilde ik ook eerst niet voor Nike gaan maar ik zag dat het in de sale was dus kon ik het zeker niet laten! Hallo dat is toch mooi even 20% korting!


De tas bevat ook erg veel ruimte van binnen. Je kan er super veel in kwijt wat zeker fijn is. Ik heb bijvoorbeeld echt een vet grote portemonnee en zelfs dat past erin. Ik denk dat je zelfs er eten en in drinken in kan stoppen. Stel je gaat naar de bios ofzo dan kan je het echt vet makkelijk meesmokkelen hahahaha. 


Ik ben in ieder geval super blij met mijn aankoop. Ik raad zo'n tas zeker aan als je van festivals of concerten houd.  Je merkt er weinig van en het kan je outfit helemaal afmaken!0 Reacties