17 & nog steeds lomp!

17 februari was het zover. Mijn verjaardag! Ik ben 17 geworden maar ben nog steeds heel lomp.
Ik ga jullie precies vertellen hoe mijn verjaardag was en wat ik allemaal gedaan heb.
Aangezien ik van slapen hou bleef ik niet wakker tot 00:00. Maar sommige vriendinnen waren wel zo lief om mij precies om 00:00 te feliciteren. Toen ik wakker werd was ik gelijk vrolijk maar voelde me totaal niet jarig. Ik ging opstaan liep naar beneden en zag dat mijn moeder de woonkamer had versierd. Super leuk! Daarna kwam iedereen naar beneden om mij te feliciteren. Helaas moest ik wel de hele dag naar school van 8:30 tot 17:15 maar dat ging snel voorbij. In de avond had ik lekker burrito's gegeten net zoals vorig jaar!


Van mijn moeder heb ik vans gekregen en van mijn zus een polaroid hoesje. Verder heb ik afgelopen zondag een high tea gehouden met al mijn vriendinnen. Het was super gezellig. Een hele middag vol lekker eten en gezelligheid.

Annalies, Rachida, ik, Hailey, Babette, Julia, Chandrell en Mogesa.

Ik heb zeker een geslaagde verjaardag gehad. Ik kan niet wachten tot dat ik 18 wordt!0 Reacties