Stedelijk museum avontuurtje

Afgelopen vrijdag was ik met een paar vriendinnen naar Amsterdam. Het liep heel anders dan ik had verwacht en dat ga ik in dit artikel allemaal vertellen!

Oke het stond eerst dus niet op de planning om naar het Stedelijk museum te gaan. We zouden naar Amsterdam gaan om een paar mooie shots te maken. Maar toen zei Jenae zullen we naar Stedelijk museum gaan want Smib treedt op en er zijn allemaal andere optredens. Naja mij leek dat hartstikke leuk en dus gingen we er naar toe.  De mensen waren zo hun zelf ik was echt heel erg onder de indruk van de vibe die er hing. Ik voelde me echt gucci tussen al die mensen maar iedereen was zo aardig!


Nadat het optreden van Smib was afgelopen gingen we het museum even verkennen. Maar omg we zaten op een kunstwerk en het was zo vreemd. Het leek op een bankje dus wij dachten ai goeie flex plek maar wtf het was een kunstwerk! Maar we waren niet de enige die dat dus dachten zelfs de bewaker dacht dat.. super ghetto dus.


Maar het was echt heel leuk. We waren nog in de avond naar de Macdonalds gegaan en we gingen nog pizza eten. Ohja op het einde moesten we kapot hard rennen voor de bus hahahaha me conditie is echt slecht want ik was helemaal buitenadem. Maar me vrijdag avond was in ieder geval super!


0 Reacties