good people mean good vibes

De titel zegt al genoeg: 'good people means good vibes'. 
Het was me weer een dagje maar zeker vol positiviteit en dat is wat telt. 
Zoveel ideeën bij elkaar brengt zeker een mooi eind resultaat.  Benieuwd hoe ik deze dag heb beleefd? 
Lees snel verder!
3 april wat een dag maar wat een leuke dag. Ruben en Bas (beter bekend als Locks en YoungRubbi) waren naar Almere gekomen en er stond veel op de planning. Bij dit soort dingen moet je het allemaal maar gewoon op je af laten komen en niets verwachten. We hadden echt geluk met het weer. Mooiste lente dag van het jaar wat een luck! Helaas kon Youri (YungOne) er niet bij zijn ivm een aanrijding.

Maar de dag begon eigenlijk een beetje vreemd. Bas en Ruben waren een uur later dan verwacht maar toen was ik al in de stad. Maar dat maakte natuurlijk niks uit ik bedoel het weer was echt top! Maar goed ik was uiteindelijk samen met Luciano (Verluci), Keanu, Sydney (Dean Mekachi), Jahmil (Leafs) en Tristan (Mysticflavour). Aangezien niemand eigenlijk goed wist wat we moesten doen liepen we maar een beetje rond te hangen in de MediaMarkt maar we raakte elkaar dus kwijt. Het was zo vreemd. Dus gingen Keanu, Luciano en ik Bas en Ruben ophalen we waren low-key eigenlijk de tijd echt vergeten maar dat maakte niets uit ik bedoel yeah het was uiteindelijk toch wel goed gekomen. 

Luciano (Verluci), Sydney (Dean Mekachi), Tristan (Mysticflavour), Keanu, Ruben (YoungRubbi), Chivenchio, Jahmil (Leafs) & Bas (Locks)

Maar waar moesten we beginnen. Het was zo lastig met zoveel ideeën en zoveel goeie spots. Uiteindelijk gingen we naar de wel bekende parkeergarage. Die view is zo mooi. De guys gingen wat shots maken en zoals ik het achteraf hoorde zijn ze super goed gelukt. Ik was namelijk Chandrell aan het ophalen. Uiteindelijk waren we allemaal compleet want Chivenchio was er later ook nog bij gekomen. Als ik eerlijk ben vind ik het super lastig om hier iets over te schrijven. De dag was zo vol, zo leuk, hoe ga ik dat allemaal in 1 artikel stoppen zonder iets te vergeten??? How???

Jahmil 

Tristan 

Nadat we the rooftop gehad hadden doken we de stad in. Beetje rondlopen, beetje kijken, beetje lachen. Uiteindelijk besloten we om naar een bos te gaan. Het was echt grappig want Chandrell is super bang voor honden en die waren er dus hahaha maar ook daar hebben we zeker goeie pics kunnen maken en shots kunnen nemen. 

Keanu, Chivenchio, Jahmil, ik, Ruben, Sydney, Luciano, Bas & Tristan

Keanu, Luciano, Chivenchio, Ruben, Sydney, Bas, Jahmil, ik & Tristan 

Maar toen waren we uitgehongerd. Damn wat had ik een honger. Natuurlijk kon ik het weer niet laten om wat te halen bij King of The Ribs. Ohja omg guys als je daar eet moet je patat halen en cookie dough ijs en dan je patat daar in doen omg dat is zo spang. Mensen vinden het misschien heel raar maar ey is gewoon lekker. We besloten om na het avond eten naar Muziekwijk te gaan. Die bomen zijn daar echt mooi (ze lijken op Sakura bomen) dus daar moesten we zeker van profiteren. Zelf heb ik daar nog wat mooie pics kunnen maken samen met Chandrell van de jongens. Chandrell en ik zijn elkaars assistent. 

Chivenchio, Tristan, Ruben, Sydney & Jahmil

Eerlijk.. Sydney & Chandrell zijn kapot cute samen. Ik word er gewoon spontaan emo van ;)

Sydney, Bas, Chivenchio & Jahmil

Jahmil, Bas, ik, Ruben, Sydney, Chandrell & Tristan

Na het opnemen bij de mooie bomen was het helaas alweer tijd voor Bas en Ruben om naar huis toe te gaan. Ze moesten namelijk nog vet ver reizen. Chandrell, Sydney, Tristan, Jahmil en ik besloten om nog even naar de stad te gaan. We gingen weer terug naar de parkeergarage en hebben nog wat foto's gemaakt die al eerder voorbij zijn gekomen. Ook hebben we (helaas) een mislukte Polaroid gemaakt maar is natuurlijk wel leuk voor als een soort 'herinnering' aan 3 April. Daarna werd het voor iedereen tijd om naar huis te gaan. Ik vond het jammer dat de leuke dag voorbij was maar low- key was ik echt gesloopt. So yeah it was time to go home.

Bas

Jahmil, Tristan, Sydney & ik....hahaha me hoofd

Tristan, Ruben & Sydney

Sydney

Het is fijn als je vrienden hebt zoals de mensen met wie ik zondag was. Je spreekt elkaar niet veel je ziet elkaar niet veel maar alsnog weet je dat het goed zit. Met zulke vriendschappen weet je dat het niet uitmaakt maar dat iedereen gewoon cool blijft met elkaar en er altijd wel voor elkaar is. Ik heb in ieder geval genoten van iedereen. De vibe was real and so is the friendship. Ben super benieuwd naar het eindresultaat van youngrubbi zijn clip maar heb er zeker vertrouwen in. En natuurlijk komt die ook op me blog. 

So guys onthoudt: good vibes only.
En Youri next time ben je er zeker bij :)!

Benieuwd naar de muziek van Beastboys en YoungRubbi?! Check hun soundcloud: 0 Reacties