El Haloef Litsini 2016

Aangezien mijn koningsnacht niet echt een succes was geworden had ik de hoop voor koningsdag eigenlijk al een beetje opgeven. Maar gelukkig was mijn koningsdag echt lit. In dit artikel ga ik jullie precies mijn avonturen van die dag vertellen! Veel lees plezier!

Mijn dag begon eigenlijk een beetje dom. Ik zat met wat vriendinnen in de bus richting Amsterdam toen iemand opeens een fles drank uit z'n tas haalde. Oké ten eerste wie drinkt er nou zo ghetto achter in de bus en ten tweede als we aan zouden komen op Amstel Station zouden we echt voorzichtig moeten doen want er was natuurlijk veel politie.

En jawel hoor eenmaal op Amstel alleen maar politie. Echt kapot veel en die boetes die je kan krijgen als je met drank loopt (+ we waren minder jarig) zijn echt geen grapjes. Dus Chandrell & ik werden low key een beetje bang dus besloten om ons drank weg te gooien. Super dom want het kostte gewoon echt geld maar we wilde het risico echt niet lopen.

Dus na echt een volle reis (vol in de zin van veel mensen) waren we eindelijk aangekomen bij El Haloef en omg wat was het druk. Gelukkig mochten meisjes als eerst naar binnen en hadden we ons zelf soort van naar voren gewurmd dus waren we binnen no time binnen maar omg wat een drukte binnen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het wel gezellig druk was en super leuk veel mensen herkende me van Instagram en kwamen naar me toe. Zelf ben ik echt te verlegen om dan naar zo'n persoon die ik ken van Instagram toe te lopen maar super leuk dat andere dat wel doen.


Eenmaal binnen gingen we echt los. Er was echt een gezellige vibe. De mosh pits waren wel heftig voor een meisje als mij maar het was zeker leuk. Helaas ben ik gewoon echt me vassa (Vaseline) verloren in de mosh pit. Het enige wat ik jammer vond was dat ik een soort van 'uitgaans gevoel' had omdat het binnen was. 

Namate de tijd verstreek moesten Chandrell en ik op een gegeven moment dus vet nodig plassen dus wij ons uit die leipe mosh pits wormen en naar de wc lopen moest je blijkbaar €0,50 cent betalen. Ja heel slim hoor maar we hadden allebei dus echt geen kleingeld. Dus we keken elkaar maar een beetje vragend aan zo van 'wat nu'. En toen dacht ik weet je ik vraag het gewoon aan mensen ik bedoel iedereen was daar toch al heel aardig dus why not? Maar letterlijk niemand had kleingeld of naja misschien gunde ze het ons het niet. Toen liep ik naar een groepje jongens toe. Ze waren dronken level 100 maar dat maakte het wel grappig. De jongens gingen een beetje lachend zoeken naar geld maar hadden helaas ook geen kleingeld. Ze vonden Chandrell en mij zo zielig dat ze een plan hadden bedacht. Ze zeiden: 'Ja kijk wij gaan die wc -vrouwtjes afleiden en dan ga jullie zo woesh achter ons langs. Ja nee dat gaat ons echt lukken hoor! Wij bouwen wel een muur voor jullie.' Dus ik Chandrell zo aankijken van wat is dit nou weer maar we hadden dus echt geen andere keus. En omg het werkte ook nog echt maar ik schrok me dood toen ik in de spiegel keek. Ik ging zo erg los dat ik er gewoon echt niet meer uit zag.


Dus nadat we onszelf een beetje hadden gefixt besloten we om snel weer naar de zaal te gaan. Het was echt grappig we gingen nog turnup op stage maar dat duurde niet lang we werden binnen no time eraf gezet hahahaha. Oké maar op een gegeven moment begon ik misschien te veel honger te krijgen het was ondertussen half 11 in de avond en het laatste wat ik had gegeten was 10 uur in de ochtend. Ik vraag het me nog steeds af: hoelang kan ik zonder eten?

Ik had ook steeds minder zin om los te gaan omdat ik echt uitgehongerd was. Dus toen iedereen uiteindelijk klaar was met Haloef ging ik direct naar de McDonalds. Echt ik heb nog nooit zo snel gelopen en gegeten. Toen we klaar waren met eten ging ik direct door naar huis met Chandrell omdat ze bleef slapen. 

Nou jongens nu komt het. Toen we thuis waren moest ik eigenlijk nog alles klaar zetten. Echt heel dom maar goed. Chandrell ging der zelf even opfrissen in de badkamer en ik ging het bed opmaken. Toen op een gegeven moment wilde we onze haren wassen. Het stonk zo erg ik werd er gewoon misselijk van! Aangezien we allebei niet zoveel moeite wilde doen besloten we om onze haren in de wasbak van de keuken te wassen. Wat eigenlijk nog meer moeite kostte dan gewoon douchen maar goed. Ohja voordat we naar beneden gingen zei ik tegen Chandrell dat ze der handdoek moest meenemen. Ik was nog even aan het reageren op appjes en zag in me ooghoek dat ze echt 30 sec met haar handen in de lucht zat. Dus ik draai me om ik zeg: 'Chandrell jongen wat ben je aan het doen?' Zegt ze opeens je zei toch wel je handen omhoog doen. Omg wat hebben wij hard gelachen zeg dat was echt lomp level 100!

Maar goed ik ben al bijna aan het einde guys. Ik wil eigenlijk nog zoveel vertellen maar het wordt echt te lang. Dus de volgende dag brak aan. Jongens dit is echt het hoogte punt van rare dingen die je doet met je beste vriendin. We werden rond een uur of half 12 wakker. Aangezien we pas 4 uur in de ochtend sliepen was onze slaap niet heel lang. We begonnen een beetje honger te krijgen maar niet zomaar honger maar pizza honger. Ik had het helaas niet meer in huis dus moesten we het echt zelf halen. Dus wij met onze ongepoetste tanden, stinkende pyjama's zonder bh en onze afgetrapte schoenen van de vorige avond naar de Albert Heijn. We hadden echt geen keus ik had te veel zin in pizza. Het was wel echt heel grappig! Maar goed nadat ik de pizza bijna liet aanbranden was het wel heel lekker!

Ik heb ondanks mijn afgetrapte schoenen, lege pinpas en af gezwete make-up echt een super leuke dag gehad. Ik wil iedereen bedanken voor de leuke dag (voel je aangesproken)! :)

0 Reacties