Nieuw project!

Al een tijdje was ik aan het nadenken over wat ik nog allemaal wil op mijn blog. Ik wilde een soort project starten maar wist niet zo goed wat precies tot vandaag! Ik weet eindelijk wat voor project ik wil. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat voor project?
Ik ben van plan om een soort serie te beginnen. Ik wil een serie maken wat ik zelf ook leuk vindt om te lezen bij andere mensen. Het lijkt mij tof op deze serie/project 'Up next in our future' te noemen.

Wat houdt Up next in our future in?
Up next in our future houdt in dat ik per week of 1 keer in de 2 weken een kort artikel schrijf over een persoon waar ik een shoot mee heb gehad. In dat artikel wil ik graag dingen behandelen zoals: toekomstplannen, dingen die diegene wilt bereiken en waar die zich nu op focust. 

Hoe ben ik op dit idee gekomen?
Ik ben eigenlijk geïnspireerd geraakt door andere bloggers en mensen om me heen. Ik vind het zelf interessant dat mensen eigenlijk heel erg van elkaar verschillen. Bijv mijn beste vriendinnen en ik we doen heel veel dingen samen maar zijn heel verschillend. Ik vind dat op de 1 of andere manier heel interessant. Ook vind ik het leuk om zulke verhalen te lezen over andere mensen. Wat bijvoorbeeld hun toekomstplannen zijn, wat ze willen bereiken in hun leven, waar ze zich nu op focussen en wat ze andere willen meegeven. 

Wat wil ik met dit bereiken?
Ik heb geen doel hiermee. Ik wil gewoon mensen laten zien hoe verschillend mensen kunnen zijn om hun heen. Misschien kunnen andere daardoor geïnspireerd raken en anders over dingen gaan nadenken. 

Ik ben super benieuwd hoe dit in de smaak zal gaan vallen. Wil je weten wanneer de eerste episode online komt? Volg dan zeker mijn Instagram: @formidablezoe


0 Reacties