Up next in our future #1: Youri en Sydney

Dit is het eerste artikel van de serie 'Up next in our future'. Vandaag gaat het over Sydney en Youri. 2 jongens uit Almere, van 17 en 16 jaar oud, die al heel lang bevriend zijn. Zo'n lange vriendschap veel meegemaakt, andere denk wijze en toch nog steeds samen.

1. Ik ken jullie beide natuurlijk al een tijdje en ik weet hoelang jullie al bevriend zijn. Wat is denken jullie de reden dat jullie vriendschap het zolang volhoudt? 
Sydney: Ik denk dat onze vriendschap het zolang volhoudt omdat we beide dezelfde interesses hebben in de dingen waar we op dit moment mee bezig zijn. Naast dat hebben we ook dezelfde humor die sommige mensen nooit zullen begrijpen en dat kan je voor mijn gevoel alleen hebben als je echt goed bevriend bent.

Youri: Zoals Sydney al zei denk ik ook dat onze vriendschap nog zo sterk is door de humor die we samen delen. Die is voor mijn gevoel heel sterk en speciaal. 

2. Waar begon jullie vriendschap?
Youri: We zaten bij elkaar in de klas sinds groep 1/2. Eigenlijk ben je dan nog te jong om echt te beseffen wie je beste vriend is.

Sydney: Onze vriendschap begon daarom denk ik pas echt rond groep 3/4. Naar mate we ouder werden gingen we meer met elkaar om en werden we sterker bevriend. 


Sydney Jansen 

3. Ik merk dat jullie over veel dingen hetzelfde denken maar zijn er ook dingen waar jullie beide anders over nadenken?
Sydney: Wij denken inderdaad op veel vlakken hetzelfde. Alleen zou ik echt niet weten waarover wij het niet eens met elkaar zouden kunnen zijn.

Youri: Ook ik zou dat niet zo 1 2 3 kunnen bedenken. We zijn vrij hetzelfde over dingen waar we over nadenken.

4. Hoe zien jullie de toekomst voor je? Iets samen (met Beastboys) of toch je eigen pad volgen?
Youri: Ik wil mijn eigen pad volgen, maar ook zeker met Beastboys als mijn 2e familie. Ik wil naast mijn werk dan ook later zeker met muziek willen doorgaan.

Sydney: Ik zie mijn toekomst wel samen met Youri, ivm Beastboys. Dat is dan welk echt ons communicatiemiddel. Maar naast Beastboys denk ik dat onze vriendschap nog lang niet voorbij is. Daar kennen wij elkaar te goed voor.

5. Zijn er ook dingen die jullie van elkaar leren?
Sydney: Als ik iets leer van Youri is dat dan denk ik toch goeie keuzes weten te maken. Want Youri maakt voornamelijk goeie keuzes en weet goed zijn prioriteiten. Daar leer ik wel echt van.

Youri: We leren ook vooral veel met muziek. Ik bedoel daarmee de opmerkingen en kritiek die we van elkaar krijgen. Dat hoeft niet altijd negatief te zijn. Het zijn vaak opmerkingen als je kan beter dit doen dat dat. Ik vind het fijn dat Sydney en de andere jongens daar heel eerlijk in zijn.

Youri Schep
6. Hoe denken jullie over de jongeren van nu, halen jullie daar inspiratie uit?
Youri: Ik denk dat de alle jongeren van tegenwoordig erg aan elkaar gelijk zijn. Steeds meer jongeren doen gewoon hun ding en gaan nog steeds hun gang. Door middel van social media maak je nu ook makkelijker vrienden buiten Almere, wat ik persoonlijk heel tof vindt.

Sydney: Ik vind dat de jeugd van tegenwoordig nogal verpest is, alleen begrijpen we elkaar wel goed wat dat betreft. Ik haal opzicht best wel veel inspiratie uit de jongeren. Over wat hun boeit etc.

7. Waar richten jullie nu het meest op? Is dat iets samen of individueel?
Sydney: In mijn geval focus ik me op school momenteel. Ik ga bijna examen doen en als ik klaar ben dan kan ik weer volledig aan de slag met muziek maken.

Youri: Ook ik richt me vooral nu op school. Maar elk stukje vrije tijd die ik heb, besteed ik meestal wel aan Beastboys. Bijvoorbeeld met beats tikken of nieuwe designs maken. 
Sydney Jansen
8. Wat willen jullie bereiken?
Youri: Ik wil eerst mijn school afmaken en daarna veel doen met Beastboys kwa muziek. Uiteindelijk zou ik het liefst met Beastboys ontdekt willen worden en een nieuwe sound naar de Nederlandse rapgame brengen.

Sydney: Ik wil naast mijn carrière met Beastboys ook een goede baan hebben. Ik wil mensen helpen in het sporten die een beperking hebben.

9. Hoe gaat jullie vriendschap met de andere jongens van Beastboys?
Sydney: Wat betreft mijn vriendschap met de andere jongens is dat toch wel iets anders dan dat ik met Youri heb. Als ik de andere jongens spreek gaat het voornamelijk toch over Beastboys. We bespreken wat betreft ons leven vrij weinig, eigenlijk alleen als we echt ergens meezitten.

Youri: Goed, we hebben zeker veel lol met z'n 4en en kunnen het goed met elkaar vinden. Het enige verschil daarin is dat ik Sydney het langst ken en hij mij dus door en door kent.
Youri Schep
10. Veel mensen proberen andere iets mee te geven van hun zelf. Wat willen jullie andere meegeven?
Youri: YungOne's lifemotto: 'succes is een keuze.'

Sydney: Wat ik de mensen wil meegeven is als je iets heel graag wilt, stop er al je energie in. Als je er niet 100% voor gaat blijft het sowieso een twijfel geval.

Sydney & Youri


1 Reacties

Een reactie posten