Up next in our future #2: Heavenly Franklin

 In episode 2 gaat het over Heavenly Franklin. Een muzikaal meisje uit Almere wat dol is op positiviteit en het maken van muziek. Ze gaat vertellen hoe zij haar toekomst voor zich ziet en wat ze graag wilt bereiken in haar leven.

1. Ik ken jou natuurlijk al heel goed maar sommige mensen nog niet. Dus stel je eens voor.
Mijn naam is Heavenly Franklin, mensen kennen mij onder namen Frankie, Heavenly of HF. Ik ben 17 jaar en kom & woon in Almere. 1 kenmerk dat vooral bij mij past is het onderwerp muziek. 

2. Waar richt je je op in het dagelijks leven? 
In het dagelijks leven focus ik me vooral op muziek. Dat is iets waar ik al mijn hele leven mee bezig ben. Zingen deed ik al van kleins af aan, piano spelen vanaf mijn 12e, gitaar vanaf mijn 14e en beats maken doe ik sinds ik 16 ben. Daarnaast vindt ik het ook leuk om me te focussen op fotografie. Eigenlijk alles wat dus met kunst en cultuur te maken heeft trekt mijn aandacht.

3. Hoe ga je om met negativiteit om je heen?
Voor mij is er maar 1 manier om met negativiteit om te gaan en dat is door er niet op te focussen. Dat kan ik andere ook echt aanraden. Er zijn zoveel meer belangrijkere, mooie en leukere dingen in deze wereld waar je je aandacht op kan vestigen. Negativiteit brengt alleen maar ongeluk en somberheid. Ik weet waar ik voor werk en dat is dus zeker niet voor negativiteit.


4. Waar haal je je inspiratie vandaan?
Dat is best wel een grote vraag. Ik denk toch uit een goeie omgeving. Ik probeer mezelf altijd te omringen in een positieve omgeving waarin ik goed kan groeien. Niet alleen qua skills met instrumenten maar ook de knowledge is belangrijk. Ik kijk altijd op naar grote artiesten of de compositie van hun muziek waar ik veel van kan leren. Het is altijd leuk als een liedje lekker klinkt maar een compositie waar echt over nagedacht is wordt altijd heel erg gewaardeerd. 

5. Hoe zie je je toekomst voor je?
I wanna rule the world and won't settle for less hahaha. Ik wil veel leren, veel werken, veel nieuwe mensen ontmoeten, meer composer, meer optreden en alles wat te maken heeft met die lifestyle. Ik wil gewoon doen wat mij gelukkig maakt. De toekomst die ik voor me zie is een toekomst waar ik voor mezelf kan zorgen, mijn eigen brood kan verdienen door de dingen doen die mij het meest gelukkig maken. Als ik oud ben wil ik terug kunnen kijken en zeker weten dat ik echt heb geleefd.


6. Wat wil je verder nog bereiken in je leven?
Ik geloof dat niets onmogelijk is, iedereen op deze wereld heeft een purpose. Of het nou scientist of chefkok is, je bent hier voor een reden. Je bent ergens heel erg creatief geschikt voor, ik geloof dat het voor mij muziek is. Ik wil daar zo in groeien dat ik in staat ben iets te creëren waarvan men dacht dat het onmogelijk was. Als je de skills, de motivatie en de creatieve mindset hebt kan alles je lukken. 

7. Wie is je grootste voorbeeld in de dingen je doet? Dus van wie leer je veel.
De muzikanten om mij heen zijn de mensen waar ik het meeste van leer. Mijn ouders spelen ook een hele grote rol in mijn groei. Ze doen gewoon hun taak. Wat ouders moeten doen. Ik ben heel blij om hun te hebben, wanneer ik in een dip zit kan ik altijd bij hun terecht. Mijn vaders familie is heel erg muzikaal, als het over muziek gaat en over presteren praat ik altijd met mijn vader. Het geeft met altijd een motiverend gevoel. Zonder hun zou ik niet zo zijn als ik nu ben.


8. Wat vind je belangrijk als het gaat om vriendschap?
Dat we elkaar stimuleren om ergens beter in te worden. Dat je real met mij en naar jezelf toe bent. Dat er geen onnodige drama is. Vrienden zijn er om me energie te geven, niet echt om af te nemen. En ik haat drama, als ik met je chill, ben ik met je omdat ik wil chillen. 

9. Wat wil je andere graag nog meegeven?
'If you want something, you gotta work for it. And if something genuinely makes you happy don't stop doing it. Also, there's gonna be a lot of ups and downs, it's a part of life, everything happens for a reason. En p.s. eet veel fruit, het is lekker en goed voor je gezondheid.' - Morgan Freeman (Niet echt Morgan Freeman) 

10. Wat wil je op deze leeftijd nog bereiken?
Op dit moment wil ik alleen nog maar muziek maken en nieuwe dingen leren.


0 Reacties