Up next in our future #3: Julien Oostenbrink

In episode 3 gaat het over Julien Oostenbrink. Een jongen met een korte modellencarrière achter de rug. Zijn carrière was van korte duur maar dat liet Julien zeker niet in de kou. Hij is in de toekomst zeker van plan om zijn creativiteit door te zetten. In welke vorm dan ook.

1. Ik heb gemerkt dat je ervaring hebt met shoots. Waar komt dat vandaan?
Toen ik 14 was ben ik gescout door verschillende modellen scouts. Mijn carrière was van korte duur maar ik heb er wel veel van geleerd. Voor een 14 jarige jongen is het al heel wat om gescout te worden.

2. Waarom ben je gestopt met modellenwerk?
Het kwam jammer genoeg tot een einde toen alle modellen begonnen te groeien. Ik bleef alleen 1,75 cm. Dat is helaas niet de juiste lengte. Natuurlijk hoop ik dat ik nog wel groei haha ik mag daar wel vanuit gaan. Of ik later dan nog verder ga met modellenwerk zie ik dan wel.

3. Hoe ga je om met tegenslagen in je leven?
Tegenslagen zijn een grote drive voor mijn creativiteit. Het geeft me een onderwerp om bijvoorbeeld nieuwe muziek van te maken of andere creative dingen. Daarom zie ik tegenslagen niet als iets negatiefs. Het ligt eraan hoe de persoon er mee om gaat en in mijn geval is dat het omzetten in creativiteit.


4. Waar haal  je je positieve energie uit?
Positive energie bloed bij mij door creëren. Dat kan van alles zijn. Zoals muziek maken, tekenen of mijn eigen ding doen buiten.

5. Hoe zie je je toekomst voor je? Wil je het toch weer proberen in de modellenwereld of de andere kant op?
Ik weet nog niet precies wat ik te bieden ga hebben voor de toekomst. Ik heb fases gehad dat ik me heel erg heb gericht op model zijn of in films te spelen. Nu hou ik me vooral veel bezig met muziek. Ik speel gitaar, zing en ik schrijf muziek. Wie weet wil ik over 2 maanden striptekenaar worden. Dus ik wil het vooral op me af laten komen, ik zie wel wat er op mijn pad terecht komt.

6. Wat vind je op dit moment het belangrijkst in je leven?
Op dit moment vind ik het van belang om hard te werken aan mijn vaardigheden. Ik heb veel tijd omdat ik nog jong ben dus als ik die tijd goed gebruik en alles volgens plan gaat moet het goed
komen!


7. Waar haal je je inspiratie vandaan?
Inspiratie komt voor mij uit veel dingen maar mijn grootste bron van inspiratie is toch muziek. Dat kom omdat het een bron van emotie is. Voor mijn gevoel is emotie het belangrijkste bij elke vorm van kunst.

8. Wat is je doel op deze leeftijd?
Mijn doel op deze leeftijd? Ik wil heel erg goed worden in het gene dat ik doe en dat ik daarvoor gerespecteerd wordt en het respect ook verdien.

9. Wat wil je andere meegeven vanuit jezelf?
Keep an open mind! :)


10. Wat zou je willen veranderen in de wereld?
In mijn ideale wereld gebruikt iedereen zijn of haar talent tot de volle potentie en helpen we elkaar daarmee. Ik bedoel hier bijvoorbeeld mee: ik maak broeken, jij maakt t-shirts, samen maken we outfits.

11. Wie is je grootste voorbeeld in de wereld?
Ik heb veel grote voorbeelden voor veel verschillende redenen. Mijn grootste voorbeelden zijn denk ik: Nicholas Winding Refn, Banksy, Gerard Way  en nog oneindig veel mensen.

12. Heb je tips om met negativiteit te leren omgaan?
Negativiteit zoals: verdriet, frustratie en boosheid zijn krachtige emoties. Emotie is 1 van de belangrijkste elementen in kunst naar mijn mening. Leer je emotie te uiten, verniel het gene dat niet perfect is en maak er iets moois van.


Geen opmerkingen