How is life?

Wow wow long time no post?! Yes but now I'M BACK. Vandaag ga ik jullie vertellen hoe het met mijn leven gaat en waar ik nou allemaal mee bezig ben. Dus yes ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
First of all heb ik het echt super druk maar wel leuk druk. Voor mijn opleiding moet ik 2x een half jaar stage lopen en net dat ik bijna alle hoop voor een leuke stageplek had opgegeven werd ik aangenomen.. omg. Ik loop nu al bijna ruim een maand stage bij Hip voor de Heb Fashion & Lifestyle. En eerlijk gezegd keek ik er best wel tegen op maar aangezien ik de hele dag bezig ben met foto's zit ik er dus aardig op mijn plek ;). 

In de tussen tijd heb ik ook eindelijk na 500 miljoen keer te hebben gevraagd een hond O-M-G. Ok.. laat ik eerlijk met jullie zijn hahaha ik heb kapot hard gehuild ik kon het echt niet geloven. Ik heb nu een Engels Cockers Spaniel genaamd Lennox aka LENNYYYY.


Hier hadden we net. Toen was hij nog echt een worm maar nu net een Teddy Beer! (Instagram: Lennox the Cocker)
Voor de rest ben ik nog steeds druk bezig met fotografie. Op mijn stage krijg ik namelijk de ruimte om mezelf te kunnen ontwikkelen en nieuwe dingen te kunnen leren op dat gebied. In mijn vrije tijd probeer ik die dan toe te passen. Het is nu dan misschien een beetje rustig maar jongens BE READY!

Liefs,
Zoe

0 Reacties