Well... sh*t... this is a long time ago!

Ok ok ok... Ik ben héél lang afwezig geweest op mijn blog. Als ik zo na denk is het denk ik al iets langer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst iets heb gepost op mijn blog. Er is veel gebeurt in het afgelopen jaar and I can't wait to share it with you guys! Nog steeds not sure of er echt mensen zijn die dit lezen hahaha dat klinkt echt zielig LOL! Lees snel verder dan vertel ik een paar hoogte punten van het afgelopen jaar!

Okay fist of all ben ik net een week terug van vakantie en is mijn tan waar ik 2 weken hard voor heb gelegen gewoon al helemaal weg?! Dus voor wat doe ik het eigenlijk nog haha. Ik heb erg genoten op vakantie. Like mijn dag bestond letterlijk uit: slapen, eten, zonnen, zwemmen, sangria drinken en weer eten. Sounds perfect right?

OK! Hier zijn wat vacay kiekjes:Oke... ja waar moet ik eigenlijk beginnen. Ik heb ein-de-lijk mijn graphic en interactive design diploma (in het engels klinkt het mooier dan in het Nederlands hahaha). Examen in 1 keer gehaald! Super blij! En nu dan? Ik heb besloten een tussen jaar te nemen maar zit er ook aan te denken om de opleiding schoonheidsspecialiste te doen. TOTAAAAL iets anders I know maar weet je ik ben pas 19 like ik heb nog zo'n lang leven voor me (hoop ik haha) en het zeker iets wat ik super interessant vindt en leuk vindt om te doen. Laat ik het zo zeggen thuis ben ik al de schoonheidsspecialiste van de familie!

Verder.... heb ik mijn autorijbewijs! YASSSS! En een auto :$! Maar low key vind ik de snelweg echt eng hahaha. Geen idee hoe ik het in 1 keer geflikt heb? Misschien moet ik wat meer vertrouwen in mezelf krijgen. Een auto hebben is trouwens niet echt bepaald cheap like je moet echt veel betalen dus jongens als je lekker de auto van je pa of ma mag lenen you should do that! Helemaal als je 1. geen baan hebt of 2. heel weinig werkt because je gaat het niet redden. Just a tip! Don't take me wrong I'm lucky with my car en ik geniet er echt van. 

Nu gaan het even over mijn haar hebben. Ik weet eigenlijk echt niet wat ik dacht maar het is zwart en het is kort. JUP! Geen donker blond meer voor deze meid en ook geen lang haar meer. Low key mis ik mijn lange haar wel maar ik wilde het weer kort. Dit keer boven mijn schouders zelfs. En ik geef eerlijk toe.. ik was echt bang! Zelfs zo bang dat ik tegen de kapper zei: "Sorry ik ben echt heel bang maar weet je knip het er maar gewoon vanaf want ik doe zomaar zo dramatisch." En CHACK daar lag mijn haar op de grond. Ik een halve hartaanval, ogen dicht, dicht geknepen billen maar eindstand was ik zo blij dat ik het gedaan had. Ik ben wel van plan om mijn haar de volgende keer wat lichter te doen. Want kijk nu heb ik nog een mooie tan maar straks ben ik weer een bleekscheet en dan ook nog eens met zwart haar.. ben dan eigenlijk gewoon een bleek geest. 

Ook heb ik de liefde van mijn leven gevonden. Ja jongens jullie gaan het nooit geloven omdat het ook niet zo is haha. Nee ik heb stage gelopen bij IDTV! Super tof! Zo heb ik dingen kunnen maken voor Wie Is De Mol? en mee geholpen bij evenementen en draaidagen. Het was niet zo lang zoals bij Hip voor de Heb (die bestaan trouwens niet eens maar ze zijn failliet) maar het waren zeker 4 hele leerzame maanden. 

Volgens mij heb ik nog niet alles gehad zoals WOO HAH maar dat vertel ik allemaal in een ander artikel! Puur omdat het zoveel is wat ik met jullie allemaal wil delen!

Zoë :) 1 Reacties

Een reactie posten